ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Στο Hair Bar by Zissis Tambas έχουμε επιλέξει τον κάθε στυλίστα μέσα από προσωπική συνέντευξη και κατόπιν εκπαίδευσης, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα ανταποκριθεί στα υψηλά standards της εταιρείας μας. Μόνο έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι κάθε φορά θα φεύγετε από εμάς με ένα άψογο κούρεμα,χτένισμα,χρώμα που να ταιριάζει με την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας.

ΧΡΩΜΑ (COLOUR)

Στο Hair Bar by Zissis Tambas φημιζόμαστε ως ειδικοί του χρώματος χρησιμοποιώντας προ’ι’όντα τελευταίας τεχνολογίας, σε συνδιασμό φυσικά με την τεχνική και την εμπειρία μας. Σας προτείνουμε πριν από το πρώτο ραντεβού αλλαγής χρώματος των μαλλιών σας,να κλείσετε ένα ραντεβού συμβουλευτικής, στο οποίο θα επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικοτητά σας, ενημερώνοντας σας με ακρίβεια την τελική τιμή και την διαρκεια του ραντεβού. Ένα test για την ευαισθησία του δέρματος είναι απαραίτητο 48 ώρες πριν από το κανονισμένο ραντεβού.

*Στο Hair Bar by Zissis Tambas υπάρχουν επίπεδα τιμών ανάλογα την εμπειρία των κομμωτών στην εταιρεία μας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την reception για περισσότερες λεπτομέρειες.

Stylist
Κούρεμα & χτένισμα €25
Κούρεμα & styling €20
Ανδρικό κούρεμα & χτένισμα €15
Περιποίηση / Σχήμα γενειάδας €5 / €8
Χτένισμα / Μακριά μαλλιά €15 / €18
Χτένισμα / Hair up €25
Art Director
Κούρεμα & χτένισμα €35
Κούρεμα & styling €30
Ανδρικό κούρεμα & χτένισμα €22
Περιποίηση / Σχήμα γενειάδας €5 / €8
Χτένισμα / Hair up €35
Technical
Root / Ρίζα από €27
Full color / Βαφή από €32
Bleach / Ξάνοιγμα από €30
Full head foils / Ανταύγειες από €50
Half hightlights / Ανταύγειες από €35
Ballayage de paris από €50
California ballayage από €70
Fashion color από €50
Seq / Χρωμογαλάκτωμα από €27
Toner / Ρεφλέ από €15
Trivit / Ισιωτική κερατίνης από €180
Chemistry από €7
Ph bonder από €15

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Γίνε μέλος του αποκλειστικού Club και κέρδισε μοναδικά δώρα εξαργυρώνοντας πόντους!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις την αίτηση συμμετοχής στο αποκλειστικό Club Προνομίων. Μεκάθε επίσκεψη, πόντοι θα προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό σας και μόλις συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός θα μπορείτε να τους εξαργυρώσετε με τα μοναδικά επιλέξιμα δώρα.

Όροι & Προϋποθέσεις στο www.loyaltypoints.gr/hairbartambas